Udskiftning af hoveddøre

Project Description

Udskiftning af hoveddøre samt dørkam.

Documents

Project Progress

100%

Project Timing

  • Start
    Sep 02 2018
  • End
    Oct 31 2019

09/02/2018 10/31/2019

100%

Overall Project Completion

  • 20%
  • 60%

100%

  • 40%
  • 80%

1. Indhentning af tilbud Complete 0%

0%
Description
Mail fra KBS

Vi er i gang med at se på hvilke døre vi vil anbefale jer at montere, men jeg mangler oplysninger på låsekasser der passer til de låsecylindre i har, men som samtidig kan anvendes som 3-punkts låse. Jeres nuværende opsætning på døre er med 1-punkts lås, men hvis der skal opnås garanti på de nye døre, forlanger producenterne at dørene skal monteres med 3-punkts låse. Årsagen er, at dørene kan blive skæve hvis de ikke monteres med 3-punkts lukke.

Det var ikke nødvendigt at tage dette hensyn på jeres gamle døre, da de aldrig har været monteret med 3-punkts lukke, men der er sket meget med udviklingen på døre siden de blev sat i jeres bygninger.

Det er ikke alle producenter der kan lave en dør med 3-punkts lukke der kan anvendes med jeres låsecylindre, så jeg skal lige have gravet en beskrivelse frem til jer.

Samtidig vil vi normalt på opgaver der koster mere end kr. 500.000,- indhente priser ved begrænset licitation, hvor vi typisk spørger minimum 3 entreprenører. Derfor udarbejder vi som regel et tilbudsdokument med beskrivelse af hvad der skal leveres. Samtidig sikrer vi at ordren bliver omfattet af Almindelige Betingelser (AB18) og dermed at der opnås 5 års garanti.

Jeg vil anbefale jer at denne procedure følges, da vi derved opnår konkurrencedygtige priser.

Jeg vender tilbage med forslag på den model dør vi vil anbefale.

2. Bestilling af dørudskiftning Complete 0%

0%
Description

3. Udskiftning af døre Complete 0%

0%
Description

Project Discussion No discussions posted at this time

Skriv et svar