Reglerne gælder for alle

Hej Beboer.

Vi gør lige alle beboer opmærksomme på at i er forpligtiget til at følge de regler og vedtægter som nu altså gælder for foreningen og Kollegiet.

Ikke alle har åbenbart helt fået dem læst, en ting som i rent faktisk skal gøre, i henhold til den kontakt i har underskrevet da i købte jeres andel. I kan læse dem alle her: http://glanshatten.dk/vigtige-dokumenter/

Læg specielt mærke til Husorden, som indeholde de regler i skal følge som gode naboer: Ikke ryge i fællesområderne, ikke lavet et rod, ikke have affald liggende ude foran dørene overhovedet, og så videre.

Vedtægterne har alt det tekniske: Hvordan Generalforsamlingerne afholdes, Bestyrelsen vælges, kun en beboer per andel og så videre.

Vedligeholdelsesreglementer siger da sig selv.

Skriv et svar