Stikkontakter

Kammerater, godt nyt!

Vi har fået bestilt en eletriker til at gå stikkontakterne i køkkenerne igennem, ham/hun/den/det tjekker, efterspænder og sætter de ødelagte stikdåser på plads.

De kommer fra den 6. September til den 7. September, med en mulighed for at de kommer den 8. også, hvis de løber tør for tid.

De start numerisk, så fra 18A og frem.

And on English:We’ve ordered an electrician to go through all of our electrical switches in the kitchen, repairing and tightening them all.

They’ll be around from the 6. of September to the 7., with a possibility of the 8. if needed.

They’ll start numerically, so from 18A and upwards.

Storskraldskontaineren

Vi gentager lige, IKKE noget pap/papir i den, da det både blæser og regner herude, så pap/papir er virkelig ikke en god ide.

IKKE nogen form for normalt affald, kontaineren er til storskrald og ikke andet.

På forhånd tak.

English: There’s a container out in the parking area, kindly refrain from throwing any from of cardboard, paper or normal garbage into it, it’s for large unwanted objects only. Thank you.

Husk at gøre jeres fællesområder rent

Vi skal lige gøre opmærksom på den her regel fra vores husordenen:

“21.4 Ved fraflytning er du, udover rengøring af eget værelse, også ansvarlig for at badeværelse, køkken og entre er gjort rent, og at gulv, vægge og sanitet er afkalket og rengjort. Hvis dette ikke er tilfældet, vil udgiften til rengøringen blive tillagt din fraflytningsopgørelse.”

Så være lige opmærksom på det, og ja, det rammer når du får solgt andelen, naturligvis ved vi hvem der har ansvaret for de nummerede hylder osv i køkkenet, men resten har alle beboer der bruger det: fælles ansvar.

Så se at få jeres køkkener/badeværelser/gangen i orden, for det kommer til at koste jer i fremtiden.

Pap og Papir

Hej Kammerater!

Så er papkontaineren blevet tømt, prøv nu at bruge pladsen så optimalt som muligt, fold kasser sammen, går dem så flade som muligt, brug så lidt plads som muligt.

Vores nuværende pap-løsning koster nemlig ikke Kollegiet ekstra, det er en del af det grundgebyr vi betaler uanset hvad vi gør, grundgebyret til Odense Renovation inkludere:

  • Administration.
  • Genbrugsaffald (Glas/metal/pap/papir).
  • Farligt affald (Røde Kasser nede i Vaskeriet).
  • Elektronik skrald (Skal bestilles).
  • Storskrald (Samme).

Og så betaler vi et fast beløb for mad/rest affald.

Så prøv nu at bruge så effektivt som muligt, hvis Tornbjerg Kollegiet slipper afstend med det, så kan vi sgu også.

Restriktioner under Pandemien

Til at alle beboer omkring Corona restriktioner.

Bestyrelsen opfordre på det kraftigste at alle Sundhedsstyrelsen’s anbefalinger følges af alle beboer på Andelskollegiet Glanshatten, vores køkkener og gange er små og begrænset.

Bestyrelsen vil helst ikke se nogen store fester eller social arragementer på Glanshatten under de nuværende omstændigheder, ikke kun for din egen skyld, men også de tre andre personer du deler dit køkken med, det er ikke okay at riskere andres liv og sundhed, kun dit eget.

Vi anbefaler derfor at man ikke holder fester på kollegiet, overhovedet, ud over interne fester blandt beboer på de individuelle køkkener.

Bestyrelsen har et generelt ønske om at vi ikke kommer i Nyhedsmedienrrne lige forløbig. Tak for jeres samarbejdsvilje.

Reglerne gælder for alle

Hej Beboer.

Vi gør lige alle beboer opmærksomme på at i er forpligtiget til at følge de regler og vedtægter som nu altså gælder for foreningen og Kollegiet.

Ikke alle har åbenbart helt fået dem læst, en ting som i rent faktisk skal gøre, i henhold til den kontakt i har underskrevet da i købte jeres andel. I kan læse dem alle her: http://glanshatten.dk/vigtige-dokumenter/

Læg specielt mærke til Husorden, som indeholde de regler i skal følge som gode naboer: Ikke ryge i fællesområderne, ikke lavet et rod, ikke have affald liggende ude foran dørene overhovedet, og så videre.

Vedtægterne har alt det tekniske: Hvordan Generalforsamlingerne afholdes, Bestyrelsen vælges, kun en beboer per andel og så videre.

Vedligeholdelsesreglementer siger da sig selv.

Renovation’s guiden

Så er guiden til renovation blevet opdateret med de tilbud som Odense Renovation tilbyder borgerne.

  1. Der er mulig for at få afhentet storskrald nu, for eksempel senge eller større møbler, det er en individual og aktiv proces, hvor beboerne selv skal bestille det.
  2. Småt Elektronik kan man nu også bestille afhentning af, igen, en aktiv proces, hvor beboerne selv har ansvaret.
  3. Farligt affald: I kan nu aflevere jeres batterier, terpentin, spraydåser, maling osv i de Røde Kasser der står nede i vaskekælderen, når de er fyldte så bestiller bestyrelsen afhentning af dem. (Altid luk beholderenALTID!)

I kan chekke guiden for hjælp til de tre nye muligheder, de er alle inkluderet i grundgebyret, vi allerede betaler til Odense Renovation.Tak for jeres samarbejdsvilje!

http://glanshatten.dk/guide-affald/